Corona pandemi/covid19

Corona-tid 2020

Kære alle.

I denne tid hvor hele verden er udfordret med den forfærdelige covid19-pandemi, er vi alle nødt til at overholde de retningslinjer, der er udstukket fra regeringen og sundhedsmyndighederne i håbet om at få minimeret smitten og udjævnet belastningen på sundhedsvæsenet. 

En sådan tid, hvor man - hvis man ikke er et af de mennesker, der SKAL arbejde - har mulighed for at fordybe sig lidt i de mere åndelige sider af livet.

Måske er det tid til at få kigget lidt indad for at forstå, hvad der skal arbejdes med, forløses, udvikles på, hvad fremtiden gerne må byde på, hvordan man får løst de udfordringer, man måske har tumlet med alt for længe uden at få dem belyst osv. 

Pga. Covid19 kan jeg desværre ikke tilbyde fysiske konsultationer, til gengæld kan vi sagtens lave telefon- og mailkonsultationer, hvor vi netop kan arbejde med dig, dine mål, dine udfordringer og alt, hvad du måtte ønske at få kigget på.

Ring til mig på mobil 23.63.40.67 og lad os finde ud af, hvad du har brug for hjælp og vejledning til.

Eller send mig en mail, evt. fra min kontaktside. Det er kun dig og mig, der kan se, hvad der står i mailen. Så kan vi benytte os ad den kommunikationsvej. Den er heldigvis heller ikke smittefarlig. 

Jeg glæder mig til at høre fra dig. 

Kærlig hilsen

Annililia Alberthe Olivia Henriksen

 

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.06 | 08:53

Hej Annilillia. Jeg var hos en clearvoyant for ca 20 år siden i Assentoft lidt uden fra Randers. Kan det have været dig? Du hed kun Anni dengang? Jeg hedder Pia

...
07.06 | 09:40

Hej Annilillia, jeg har fået dig anbefalet af en veninde, og jeg vil gerne bestille tid til en Astrologisk rådgivning - fx onsdag 10. juli? Bedste hilsner Sine

...
20.04 | 11:34
Priser har modtaget 3
31.01 | 19:51
Astrologi har modtaget 20
Du kan lide denne side