Astrologisk rådgivning

Hjælp til din livsvej

Velkommen i mit univers. Hos mig får du hjælp til at vælge retning i livet, afklaring omkring parforhold, arbejde, uddannelse, bolig, helbred, børn, hobbies, virksomhed, spirituel og personlig udvikling, ja, kort sagt, jeg råder og vejleder dig på alle mulige måder, så du kan få ro og afklaring og dermed få din handlekraft tilbage og have mulighed for på en lettere måde at træffe de nødvendige valg for at komme videre med dit liv.

Det kan sidestilles med psykologisk rådgivning, idet vi også dykker ned i dit sinds hemmelige rum og finder frem til gemte chok, traumer, problemer og udfordringer, hvorefter vi finder måder at få løst eller forløst disse på.


Jeg starter altid med at læse auraen, der fortæller mig om, hvem du er, evt. hvem du har været - også i tidligere liv - og hvad der i øvrigt er vigtigt at have fokus på, hvorefter jeg fortsætter med dit personlige horoskop, som jeg selvfølgelig har forberedt, før vi taler sammen over Facetime/mobil eller skriver sammen på mail. 

Derfor skal jeg også - senest 2 hverdage før vores aftale - have modtaget dit fulde navn, din fødselsdag, din fødselsmåned, dit fødeår, desuden din fødeby og klokkeslæt for fødslen. 

Endvidere vil jeg gerne bede om et mobilnr., jeg kan træffe dig på, hvis jeg skulle have spørgsmål ifm. forberedelsen, hvis jeg skulle blive syg eller andet. 

Uanset hvilke af mine værktøjer jeg bruger, så anvender jeg altid klarsyn sammen med.  Jeg læser helt automatisk dine hænder, dit ansigt og din krop, mens du sidder overfor mig også/også når det foregår over Facetime/mobil. 

Det vil være en god idé at forberede spørgsmål på forhånd og medbringe/sende fotos af dem, du evt. spørger om i relation til dig selv. 

Desuden vil det være en god dé at tage notater under vores samtale, hvis du ikke kan optage samtalen samtidig med, at vi taler sammen i mobil.

Du kan også på forhånd have specielle ønsker om, hvad du ønsker belyst, og så vil jeg fokusere mere på det, forud for vores samtale.

Bestil tid til en konsultation pr. mobil eller Facetime/Zoom og lad os sammen finde de løsninger, der er bedst for dig, så du igen kan komme videre med dit liv og finde glæde og tilfredshed i din dagligdag, uanset om det drejer sig om kærlighed, parforhold, børn, uddannelse, helbred, job, firma osv.


Hos mig får du en personlig, konkret, kompetent  og kærlig vejledning, der hjælper dig med at tage hul på drømmene og gøre disse til virkelighed.

Siden covid19 invaderede Danmark har jeg kun arbejdet over mail og mobil eller Facetime og Zoom. - Jeg har også med tiden desværre fået store udfordringer med mit helbred, derfor har jeg valgt, at jeg fremover KUN arbejder over mail og/eller mobil/Facetime. - Jeg tilbyder derfor ikke konsultation, hvor du møder op hos mig, men jeg kan sagtens hjælpe dig alligevel. Hold dig ikke tilbage; bestil tid til en telefonisk konsultation eller send mig en mail, og jeg svarer tilbage, så hurtigt jeg kan. Som regel når jeg det inden for en arbejdsuge, men ellers inden for højst to arbejdsuger. 

Referencer oplyses gerne!
 "En af mine erhvervskunder siger om mig: *Annililia, hun er uundværlig som min sparringspartner og coach. Et samarbejde, der har givet resultater både for mig personligt, men selvfølgelig  og i særdeleshed for min virksomhed.*

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

En anden af mine skønne erhvervskunder - Dorte Hein, "Save my face pillows" har skrevet sådan til mig:

//////

Jeg bliver også nødt til at fortælle om et helt utroligt varmt, inspirerende og præcist rammende møde, Annilillia og jeg havde for snart et par år siden - for første gang. Jeg er så taknemlig for, jeg fik dig anbefalet og jeg anbefaler dig med hjertet videre. Du sagde ting, som kom de direkte fra mig selv, med klarhed til følge. Og har efterflg. også vist sig at være rigtige beslutninger etc. Vi har sidenhen i familien haft samme rammende gode oplevelser med konsultation hos Annililia. Annililia er og kan noget særligt.-)  Vi ses/høres igen,

Kærlige hilsener Dorte og Co.  
////

           

Hjælp til at finde vej

Din aura

Auraen er en rigtig sladrehank. Den fortæller om rigtigt mange sider af dig, din personlighed, dit liv og også dine tidligere liv. Den forandrer sig hele tiden, nøjagtigt som du forandrer dig gennem livet.
Nogle menneskers aura er større og tydeligere end andres, men der er altid mere eller mindre information i dem.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Sine Konge Jensen | Svar 07.06.2019 09:40

Hej Annilillia, jeg har fået dig anbefalet af en veninde, og jeg vil gerne bestille tid til en Astrologisk rådgivning - fx onsdag 10. juli? Bedste hilsner Sine

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

03.10 | 14:53

Hej
Laver du håndlæsning? Hvis du gør hvad koster det så?
Mvh Vibeke

...
26.06 | 08:53

Hej Annilillia. Jeg var hos en clearvoyant for ca 20 år siden i Assentoft lidt uden fra Randers. Kan det have været dig? Du hed kun Anni dengang? Jeg hedder Pia

...
07.06 | 09:40

Hej Annilillia, jeg har fået dig anbefalet af en veninde, og jeg vil gerne bestille tid til en Astrologisk rådgivning - fx onsdag 10. juli? Bedste hilsner Sine

...
18.06 | 11:25
Clairvoyance/klarsyn har modtaget 2
Du kan lide denne side