Gæstebog

Kære du. Tak for dit besøg. Jeg vil sætte stor pris på, hvis du vil bruge blot to minutter af din kostbare tid på at skrive et par ord om, hvordan du opfattede din kontakt med mig. Er det noget, du kan anbefale til andre? Hvad kunne du ønske dig anderledes? Lad mig høre, hvad du synes. - På forhånd tak. Kærlige hilsener Annililia

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Torben Frisch, d. 04-01-2020
Kære Annilillia,

Tusind tak for en fantastisk berigende oplevelse i dit univers som du er en mester i.
Det var en oplevelse og sparring som jeg ikke vil glemme, men huske alt det du sagde.
Du ramte plet på min historie og mit liv, ikke mindst kunne du guide mig i fremtiden med et klart syn for det liv man har.
Tak for det - på gensyn

De bedste hilsner
Torben Frisch
E-mail:
Skrevet af Anette Lorentzen, d. 25-09-2019
Spændende hjemmeside, er selv meget interesseret i Astrologi, men du ser ud til at have lidt mere styr på det end jeg...
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Mette Halvgren, d. 14-09-2019
Du er absolut en af de bedste i Danmark mht Astrologi, besøgte dig med stor glæde og blev positivt overrasket af dit sind og væremåde, vil klart anbefale dig til hver en tid.
E-mail:
Skrevet af heidi laursen, d. 01-07-2019
Jeg var ude hos annilillia. Og waou siger jeg bare. Spot on med alt. Og hamrende dygtig til at gi en nogen redskaber med hjem som man kan arbejde med. Kommer helt sikkert tilbage om nogen måneder for at følge op på det hele. Af hjertet tak. Mange hilsener heidi
E-mail:
Skrevet af Isa, d. 27-02-2019
Jeg besøgte Annilillia i januar måned. Det var en spændende oplevelse, især fordi det var første gang jeg prøvede noget i den dur. Annilillia gav mig mange gode råd og ideer, som satte en masse tanker i gang. Hun har helt klart hjulpet mig et skridt videre i den rigtige retning. Endnu en gang tak.
V.h. Isa :-)
Skrevet af Malene, d. 24-01-2019
Wow.... er dybt dybt imponeret over alt det du kunne sige om mig som person.
Du har en rigtig god formidler evne og en masse empati. Du er sådan en, som man kun kan holde af!
Jeg kom for at få svar, og jeg var helt afklaret da jeg kørte derfra.
Jeg vil anbefale dig til alle jeg kender!
De kærligste hilsener
Malene
Skrevet af Josephine, d. 23-09-2018
Det var overvældende og forløsende at møde Annilllia og tale med hende. Et lille år efter vores møde har jeg netop genhørt dette. Og det er stadigt givende! Jeg kan varmt give mine bedste anbefalinger.

Kh Josephine
E-mail:
Skrevet af Methe , d. 18-08-2018
Dejlig oplevelse hos Annililla !!
Annililla er et skønt skønt menneske, og en fantastisk formidler :-)
Det gav virkelig noget at tænke over .... og jeg kan kun gi Annililla min bedste anbefaling :-)
Det er ihvertfald ikke sidste gang jeg har været her:-)
Tak!!
E-mail:
Skrevet af Karin Therkildsen, d. 14-05-2018
Det var en stor oplevelse og en helt fantastisk føelse at være i Annilillias rum.
Jeg kom med et vivar af tanker og spørgsmål og jeg gik derfra i ro og balance, og med en indre overbevisning om at jeg var i gang med at træffe de rigtige valg.Tusind tak.
Kærlig hilsen
Karin
E-mail:
Skrevet af Line, d. 23-04-2018
Tak :-)

Lidt om min oplevelse hos dig:
Jeg tænkte, hun ligner jo ikke en hokuspokus dame (positivt) :-)
Jeg følte mig tryg med det samme i dit selskab.

Det var ekstremt overvældende at høre alt det om min personlighed fra en fremmede person, ting som du umuligt kunne finde på nettet og alligevel ramte du plet. (Skræmmende og meget spændende)

Jeg havde en rigtig god oplevelse :-D <3


Hilsen Line
Skrevet af Michael Bonde, d. 10-01-2018
Kære Annilillia
Først vil jeg gerne takke dig, for en fantastisk session. Jeg har været ved mange rigtig dygtige folk tidligere. Det du kan er for mig enestående. Jeg har aldrig oplevet en være så konkret som du er. Du har givet mig redskaber til at fokusere på det der for mig er mest vigtig lige nu.
Tak for det og tak for dig. Jeg kommer snart igen. Om ikke andet, så bare for at være i din energi og dit nærvær.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Charlotte Arlund, d. 29-12-2017
Kære Annilillia.

Tusinde tak for den fantastiske oplevelse det var at være hos dig. Du har hjulpet og givet mig en indsigt, som jeg har søgt efter i mange år.. Det bliver bestemt ikke sidste gang, at jeg har besøgt dig :-)

Kh
Charlotte

Ps.
Iøvrigt havde du ret :-) Jeg venter nemlig en lille pige til juni :-)
E-mail:
Skrevet af Lotte Hansen, d. 29-07-2016
Kære Annilillia
Det var en stærk oplevelse af møde dig. Jeg blev rystet - på den gode måde. De ting, du kunne fortælle mig, fik mig til at tabe kæben. Jeg blev meget rørt over noget af det, du kunne sætte de ord på, jeg savnede. Nu føler jeg en ro og har fundet en vej i det vildnis, jeg befandt mig i. Tusind tak, du smukke menneske. Jeg kommer tilbage :)
Kh Lotte
E-mail:
Skrevet af Anette Roulund, d. 09-05-2016
Skrevet den 9. maj 2016 af Anette Roulund
Kære Annilillia!
Tak for dine gode råd og guidening! Jeg har specielt brugt dig som superviser i forhold til mit helbred, samt job og arbejde, hvor du har hjulpet mig med at se i de "rigtige" retninger for mig. Jeg har fået hjælp til at holde en god og sikker jordforbindelse, dels via mit horoskop, som du har lagt, dels dine clairvoyante evner, og så din CD, som jeg bruger flittigt med 3 guidede meditationer. Du er et sødt og kærligt menneske, som jeg varmt kan anbefale andre at konsulterre, når der kommer for meget uro ind i livsenergien!
Kærlig hilsen
Anette
Skrevet af Tenna Feidenhansl , d. 10-04-2016
Annilillia har både hjulpet min kæreste og jeg.
Jeg har haft ekstrem uren hed og udslæt i mit ansigt. Efter adskillige cremer og mange ture ved lægen har intet kunne hjælpe mig, blot for en meget kort stund. Annilillia har kunne hjælpe mig og fortælle mig hvad den urene hud kom af. Hun har guide mig og svaret mig hvis jeg har været i tvivl om det mindste igennem min kur til en sundere hud.
Min kæreste har haft smerter i ryg og skuldre, efter flere behandlinger ved fysioterapeuter og kiropraktorer har det kun hjulpet smerter en smule på afveje for en tid. Ingen har kunne finde problemet, men det svar havde Annilillia til os. Efter 2 behandlInger af Annililias anbefaling er han idag smertefri.
Annilillia har skabt selvværd, selvtillid og et smertefrit liv både fysisk og psykisk! 😄
Hun er så fantastisk og kan varmt anbefales!
E-mail:

Nyeste kommentarer

03.10 | 14:53

Hej
Laver du håndlæsning? Hvis du gør hvad koster det så?
Mvh Vibeke

...
26.06 | 08:53

Hej Annilillia. Jeg var hos en clearvoyant for ca 20 år siden i Assentoft lidt uden fra Randers. Kan det have været dig? Du hed kun Anni dengang? Jeg hedder Pia

...
07.06 | 09:40

Hej Annilillia, jeg har fået dig anbefalet af en veninde, og jeg vil gerne bestille tid til en Astrologisk rådgivning - fx onsdag 10. juli? Bedste hilsner Sine

...
18.06 | 11:25
Clairvoyance/klarsyn har modtaget 2