Fik du noget med hjem?

Kære du. Tak for dit besøg. Jeg vil sætte stor pris på, hvis du vil bruge blot to minutter af din kostbare tid på at skrive et par ord om, hvordan du opfattede dit besøg hos mig. Er det noget, du kan anbefale til andre? Hvad kunne du ønske dig anderledes? Lad mig høre, hvad du synes. - På forhånd tak. Kærlige hilsener Annilillia

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Karin Therkildsen, d. 14-05-2018
Det var en stor oplevelse og en helt fantastisk føelse at være i Annilillias rum.
Jeg kom med et vivar af tanker og spørgsmål og jeg gik derfra i ro og balance, og med en indre overbevisning om at jeg var i gang med at træffe de rigtige valg.Tusind tak.
Kærlig hilsen
Karin
E-mail:
Skrevet af Line, d. 23-04-2018
Tak :-)

Lidt om min oplevelse hos dig:
Jeg tænkte, hun ligner jo ikke en hokuspokus dame (positivt) :-)
Jeg følte mig tryg med det samme i dit selskab.

Det var ekstremt overvældende at høre alt det om min personlighed fra en fremmede person, ting som du umuligt kunne finde på nettet og alligevel ramte du plet. (Skræmmende og meget spændende)

Jeg havde en rigtig god oplevelse :-D <3


Hilsen Line
Skrevet af Michael Bonde, d. 10-01-2018
Kære Annilillia
Først vil jeg gerne takke dig, for en fantastisk session. Jeg har været ved mange rigtig dygtige folk tidligere. Det du kan er for mig enestående. Jeg har aldrig oplevet en være så konkret som du er. Du har givet mig redskaber til at fokusere på det der for mig er mest vigtig lige nu.
Tak for det og tak for dig. Jeg kommer snart igen. Om ikke andet, så bare for at være i din energi og dit nærvær.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Charlotte Arlund, d. 29-12-2017
Kære Annilillia.

Tusinde tak for den fantastiske oplevelse det var at være hos dig. Du har hjulpet og givet mig en indsigt, som jeg har søgt efter i mange år.. Det bliver bestemt ikke sidste gang, at jeg har besøgt dig :-)

Kh
Charlotte

Ps.
Iøvrigt havde du ret :-) Jeg venter nemlig en lille pige til juni :-)
E-mail:
Skrevet af Lotte Hansen, d. 29-07-2016
Kære Annilillia
Det var en stærk oplevelse af møde dig. Jeg blev rystet - på den gode måde. De ting, du kunne fortælle mig, fik mig til at tabe kæben. Jeg blev meget rørt over noget af det, du kunne sætte de ord på, jeg savnede. Nu føler jeg en ro og har fundet en vej i det vildnis, jeg befandt mig i. Tusind tak, du smukke menneske. Jeg kommer tilbage :)
Kh Lotte
E-mail:
Skrevet af Anette Roulund, d. 09-05-2016
Skrevet den 9. maj 2016 af Anette Roulund
Kære Annilillia!
Tak for dine gode råd og guidening! Jeg har specielt brugt dig som superviser i forhold til mit helbred, samt job og arbejde, hvor du har hjulpet mig med at se i de "rigtige" retninger for mig. Jeg har fået hjælp til at holde en god og sikker jordforbindelse, dels via mit horoskop, som du har lagt, dels dine clairvoyante evner, og så din CD, som jeg bruger flittigt med 3 guidede meditationer. Du er et sødt og kærligt menneske, som jeg varmt kan anbefale andre at konsulterre, når der kommer for meget uro ind i livsenergien!
Kærlig hilsen
Anette
Skrevet af Tenna Feidenhansl , d. 10-04-2016
Annilillia har både hjulpet min kæreste og jeg.
Jeg har haft ekstrem uren hed og udslæt i mit ansigt. Efter adskillige cremer og mange ture ved lægen har intet kunne hjælpe mig, blot for en meget kort stund. Annilillia har kunne hjælpe mig og fortælle mig hvad den urene hud kom af. Hun har guide mig og svaret mig hvis jeg har været i tvivl om det mindste igennem min kur til en sundere hud.
Min kæreste har haft smerter i ryg og skuldre, efter flere behandlinger ved fysioterapeuter og kiropraktorer har det kun hjulpet smerter en smule på afveje for en tid. Ingen har kunne finde problemet, men det svar havde Annilillia til os. Efter 2 behandlInger af Annililias anbefaling er han idag smertefri.
Annilillia har skabt selvværd, selvtillid og et smertefrit liv både fysisk og psykisk! 😄
Hun er så fantastisk og kan varmt anbefales!
E-mail:
Skrevet af Peter Andersen, d. 12-12-2015
Skrevet af Peter, d 12 dec 2015

Kære Annilillia
Der er en stor grund til at sige dig TAK…….Det var en stor oplevelse, fordi du kunne beskrive MIG..… og bekræfte mig i hvem JEG ER.
Du beskrev mine svagheder, udfordringer, kvaliteter og ambitioner du gjorde mit livs syn klar.
Men oplevelse den 7 december hos Astrolog Annilillia var fantastisk og hvis jeg kan opfordre andre til at prøve vil det være en gave for livet

Brug livet rigtig, det er en gave som vi kan ikke altid kan se tydelig nok.

De bedste anbefalinger.
Peter
Skrevet af Heidi, d. 07-07-2015
Har for første gang prøvet clairvoyance, og ved 100 % det ikke er sidste gang, jeg kontakter Annilillila.
Du ramte totalt plet, og selvom det gjorde ondt, fordi man så pludselig ikke kunne lukke øjnene og flygte, hjalp det meget ifht de beslutninger jeg er nødt til at tage.
Tusinde tusinde tak :-)
Kærlig hilsen
Heidi
Skrevet af lalani hvingel, d. 02-01-2015
Hej Annillila.

1000 tak for en kæmpe inspirerende oplevelse. Du har virkelig fået skabt en ro i mit hoved omkring mange tanker..
Meget virker slet ikke så tilfældigt som jeg troede. Jeg tør begynde at tro på min drøm, og ik mindst følge den
Jeg har fortalt til rigtigt mange om min oplevelse hos dig- og håber de finder vej til dig. Jeg anbefaler dig fordi du er meget dygtig, rammer plet og formår at give en vejledning i troen på sig selv.

Jeg havde skrevet ca.-7 spørgsmål , som jeg ville stille dig – dem kunne jeg pakke væk efter du havde lagt begge horoskoper. Du havde allerede besvaret dem alle 

Er rigtigt taknemlig for besøget…
Vi mødes helt sikkert igen.
Godt Nytår til dig 
Venlig hilsen Lalani Hvingel
E-mail:
Skrevet af Lene , d. 12-12-2014
Kære Annillila
Tusind tak for det mest spændende og lærerige møde, jeg nogensinde har haft.
Du gav mig lige nøjagtig den indsigt, jeg havde brug for - samtidig med at jeg fik meget mere med hjem end forventet.

Du ved, hvad du snakker om og kan virkelig coache og rådgive med dit klarsyn. Trods din spiritualitet - er det din jordforbindelse man falder for, krydret med din dejlige humoristiske tilgang til tingene.

Du er sådan et sødt, rart og helt igennem godt menneske - og jeg kan kun varmt anbefale dig til alle jeg kender, som måtte have brug for at besøge dig på et tidspunkt i deres liv.

Jeg købte din meditations CD - og som alt det andet du laver, så er den også top proffessionel og meget anvendelig. Tak for det!

Vi ses igen - lige pludseligt.

Kærligst Lene
Skrevet af anette Laursen Alber , d. 22-08-2014
Hej annilillia
Tusind tak for igår. Du ramte mig meget præcist, så det var fantastisk oplevelse. Men også meget belærende og giver tid til efter tanke, jeg er ret sikker på vi mødes igen.og jeg giver mine bedste anbefalinger til andre om at gøre det samme
Knus og kram
Fra farmermuttie
Anette Alber