Astrologi 2021

Saturn i konjunktion med Jupiter den 21. december 2020 kl. 19.22. En ny æra begynder.

21. december 2020. Den store konjunktion og den nye æra.

Vi befinder os lige nu i den mørkeste del af året, hvor der sker mange astrologiske ting nærmest dagligt indtil den store konjunktion mellem Jupiter og Saturn, som finder sted på Vintersolhvervsdagen. 

I marts (10.-22.) i år stod Saturn i Stenbukkens tegn, og der stod den igen den 7. december sidst i Stenbukkens tegn. Den overgang, der sker, når Saturn går fra Stenbukken til Vandbæreren giver os dermed faktisk en chance for at lære at tackle udfordringerne ad to gange, så vi skal bare få det gjort nu.

Vi står over for endnu et treårs-træk, hvor Saturn det meste af tiden har stået i sit eget tegn, Stenbukken. Tiden er derfor inde til at gøre status, drage konklusioner og foretage rettelser, som sagtens kan indebære det at skifte retning i livet. 

Vi har derfor skullet lære noget om autoritet. Er vi vores egen autoritet. Lader vi os styre af autoriteter, eller er vi der, hvor vi virkelig er nødt til at tage ansvaret på vore egne skuldre for at komme videre. 

I lidt mindre end et par år har Saturn også været i konjunktion til Pluto, så vi kommer til at huske tilbage på denne periode senere. Den vil rinde ud/afsluttes i starten af januar måned 2021, og i den forbindelse handler det meget om spilleregler og beføjelser mellem staten/myndighederne og borgerne. Vi står jo nærmest i en slags sammenbrud af mange systemer, og vi skal tage stilling til, hvilket samfund vi ønsker at opbygge i fremtiden, hvordan arbejdsliv, erhvervsliv og økonomisk liv skal virke, og tingene vil komme for en dag, så det bliver tydeligt, hvem der har forvaltet deres "magt" tilfredsstillende, og hvem der skal have lov at fortsætte ud i fremtiden. Det handler også om, hvor megen magt vi selv ønsker at påtage os eller lægge fra os.

Som følge af Pluto/Eris-konstellationen omkring den 10/11. januar 2021 vil der kunne være en oplevelse af enten totalt splid eller total kontrol. Magthavere kan spille med musklerne og der kan opstå ballade, fordi det nu kommer til at handle om magt og kontrol, for Eris er den planet, der er kritisk og analytisk overfor autoriteter og myndigheder. 

Når Mars har fat i Pluto og Eris kan der også opstå stor modstand som følge af fornemmelsen af "undertrykkelse", "regler og direktiver" m.m. 

Ikke desto mindre bevæger vi os hastigt mod 2021, hvor Saturn-Uranus kvadratet også trækker til og kommer til at vise afstanden mellem menneskers forskellige holdninger og tilgange til livet. Det er helt klart en periode, hvor mange ting må afsluttes, der må tages afsked med nogle og masser af nye ting og tiltag begynder. 

Tankevækkende er det også, at den 31. december 2019 var dagen, hvor Saturn og Pluto gik ind i konjunktionen med hinanden, og det var da også netop dagen, hvor Covid-19-virus blev anmeldt til WHO, ... såvidt vides... Hmmm

I flere hundrede år har planeterne Jupiter og Saturn stået i konjunktion med hinanden og de når til afslutningen af den lange periode ved udgangen af februar 2021. Det er en stor afrunding af en meget lang periode. Og så starter en ny og helt anderledes energi: 

Fra at Jupiter/Saturn har befundet sig i jordtegnet Stenbukken, som handler om det fysiske, det materielle, så bevæger aspektet sig nu over i lufttegnet Vandbæreren, som handler om ideer og sociale forhold, om nytænkning og forandring, teknologi, opfindelser og natur. Vi får altså masser af vink om, at vi står ved en milepæl i jordens og menneskenes historie. Saturn vandrer ind i Vandbæreren den 17. Det bliver en tid, hvor mennesker kommer til at skulle forholde sig til, hvor meget ansvar de er villige til at tage på sig isf. hele tiden at lægge det over til autoriteter og myndigheder. 

Jupiter forfølger Saturn allerede to dage senere ind i Vandbæreren og giver nu håb om fremtiden. Denne energi kommer til at fremstå som lysere, lettere og mere næstekærlig end tidligere, hvor den var mere mørk og dyster. Lyset og kærligheden får mere og mere kraft, og der vil opstå perioder, hvor det bliver tydeligt, også for sjæle på jorden, som ellers ikke interesserer sig for lysarbejde, at lyset har masser af kraft til at forandre tingene til det bedre, og at det kan lade sig gøre, at fremtiden bliver lettere og lysere. 

Ikke desto mindre vil der ske et skift i det nye år, hvor Saturn og Uranus joo stiller sig i kvadrat  til hinanden, og derfor vil nogle gå hver sine veje, men det er jo bl.a. også det, Vandbæreren står for; friheden til at vælge både til og fra; at give afkald på lidt frihed mod mere tryghed og sikkerhed eller det modsatte.

Dette enorme skifte, som sker, vil få folk til at søge ligesindede i sjælen isf. ligesindede i blodet. Sjælsforbundethed kan blive et af de fremtidige nøgleord, fordi mange mennesker vil få ønske om at forbinde sig med deres respektive sjælegrupper frem for deres biologiske familier. 

Saturn i Vandbæreren handler både om begrænsninger og om frihed og sociale relationer. 

Den 19. går Jupiter fra Stenbukken til Vandbæreren, hvilket sandsynligvis kan give en følelse af lettelse og måske en ny slags frihedsfølelse. Stenbukken har jo  været med til at hæmme, begrænse, forsinke og tynge, hvorimod Vandbæreren vil bidrage til lys, lethed, frihed, udvidelse af ens horisonter, optimisme og fremdrift. 

Meditation og manifestation er nu på sin plads for at tage imod den nye tids ånd, lyset, kærligheden, åbningen til mere retfærdighed og til at koncentrere os om jorden, hinanden, universet og alt, som er vigtigt for fremtidigt liv.

Lad lyset skinne og kærligheden vinde.

Rigtig glædelig jul 2020 og godt og lykkebringende nytår 2021. 

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

03.10 | 14:53

Hej
Laver du håndlæsning? Hvis du gør hvad koster det så?
Mvh Vibeke

...
26.06 | 08:53

Hej Annilillia. Jeg var hos en clearvoyant for ca 20 år siden i Assentoft lidt uden fra Randers. Kan det have været dig? Du hed kun Anni dengang? Jeg hedder Pia

...
07.06 | 09:40

Hej Annilillia, jeg har fået dig anbefalet af en veninde, og jeg vil gerne bestille tid til en Astrologisk rådgivning - fx onsdag 10. juli? Bedste hilsner Sine

...
18.06 | 11:25
Clairvoyance/klarsyn har modtaget 2
Du kan lide denne side